Αρχική Νέα Τοπικά Πρόσκληση ΠΑΜΕ για εκδήλωση- σκάνδαλο είναι η πολιτική που εφαρμόζεται

Πρόσκληση ΠΑΜΕ για εκδήλωση- σκάνδαλο είναι η πολιτική που εφαρμόζεται

6

 

Σκάνδαλο είναι η πολιτική που εφαρμόζεται και όχι αυτά που αναδεικνύεται από τα τηλεπαράθυρα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ που καλεί σε εκδήλωση με ομιλητή στέλεχος ΓΣΕΕ την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χίου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Το οξυμένο κλίμα σκανδαλολογίας, τα φαινόμενα διαφθοράς και οι συγκρούσεις ανάμεσα σε τμήματα της ολιγαρχίας, των εκπροσώπων του δικομματισμού και των μεγαλοπαραγόντων των ΜΜΕ, προσπαθούν να συγκαλύψουν την ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής που τις συνέπειές της πληρώνει η λαϊκή οικογένεια.
Σκάνδαλο είναι η πολιτική της λιτότητας, της ακρίβειας, της ανεργίας, της φτώχειας, των ιδιωτικοποιήσεων, των συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της μονόπλευρης φορολογίας, η εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας, της παιδείας, του πολιτισμού.
Για όλα αυτά χρειάζεται ο συντονισμός δράσης, η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων, προκειμένου να αποκρουστεί η αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης. Αυτό το σκοπό της αφύπνισης των εργαζομένων και της μετατροπής της λαϊκής δυσαρέσκειας σε ενεργή συμμετοχή στον αγώνα υπηρετεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στις 12 Νοέμβρη.
Η γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό, τους συνταξιούχους, τους ανέργους σε ενημέρωση- συζήτηση την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου θα μιλήσει ο Χρίστος Καλτσώτης μέλος της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας επισιτισμού και στέλεχος του ΠΑΜΕ με θέμα:
“Η οργάνωση της πάλης και του αγώνα των εργαζομένων, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης. Ο ρόλος και ο σκοπός του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ”.
Ση συνέχεια θα εκλεγεί νέα Γραμματεία του ΠΑΜΕ στη Χίο.
Η συμμετοχή των εργαζομένων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσει ένα μήνυμα αντίστασης στο κλίμα αποπροσανατολισμού και σκανδαλολογία των ημερών.

Η γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο απαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Καρασούλης: μαρτυρία για την 28η Οκτωβρίου 1940