Αρχική Νέα Τοπικά Το πρώτο απαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων

Το πρώτο απαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων

21

 Επιστροφή στον… χειμώνα από το μεσημέρι του Σαββάτου με θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Απαγορευτικό σε Πειραιά και Ραφήνα προς όλους τους προορισμούς εκτός από το Μαρμάρι και τον Αργοσαρωνικό, όπου τα δρομολόγια διεξάγονται με πλοία κλειστού τύπου.
Το Σάββατο η θερμοκρασία στην Αττική δεν ξεπερνά τους 18 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη οι μέγιστες τιμές αγγίζουν τους 16 βαθμούς.
Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-16 βαθμούς, στη Θεσσαλονίκη από 8-15 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 12-19 και στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 11-17 βαθμούς Κελσίου.
Χειμωνιάτικο σκηνικό και στην υπόλοιπη χώρα. Στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-22 και τέλος στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο η μέγιστη τιμή θα αγγίξει τους 16 βαθμούς.
Την Κυριακή -ημέρα επιστροφής για τους εκδρομείς του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου- αναμένεται εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο.
Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας θα ενημερώσει για την άρση ή μη του απαγορευτικού από και προς τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

ΠΗΓΗ: news.in.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦωτιά στην Αγία Μαρκέλλα
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει τη Δευτέρα, 31/10, το Νομαρχιακό Συμβούλιο