Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ερώτηση Ελπίδας Τσουρή: Απελπιστική η καθυστέρηση αδειοδοτήσεων

Ερώτηση Ελπίδας Τσουρή: Απελπιστική η καθυστέρηση αδειοδοτήσεων

12

 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων έφερε στη Βουλή η βουλευτής Ελπίδα Τσουρή.
Όπως αναφέρει, οι πολύμηνες καθυστερήσεις στις διεκπεραιώσεις υποθέσεών τους στον Ε.Ο.Τ. Βορείου Αιγαίου έχουν οδηγήσει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο, σε αδιέξοδο.
Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων να αναγκάζονται να λειτουργήσουν παράνομα, εξαιτίας της μεγάλης αργοπορίας που σημειώνεται στην έκδοση σημαντικών εγγράφων, που σχετίζονται με την ένταξη των ενοικιαζόμενων δωματίων στην ανάλογη κατηγορία “κλειδιών”, αλλά και την ανανέωση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας.
Το σοβαρότερο όλων είναι ότι, οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων  δωματίων και διαμερισμάτων, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, αποκλείονται από τα αναπτυξιακά προγράμματα και τη σύναψη συμβάσεων με τον Κοινωνικό Τουρισμό 2006, επειδή, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, που θα έπρεπε να τους έχει παράσχει ο Ε.Ο.Τ.
Με την ερώτηση που κατέθεσε η Ελπίδα Τσουρή, ζητά πληροφόρηση για το σχεδιασμό της κυβέρνησης, ως προς την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον Ε.Ο.Τ. Βορείου Αιγαίου, ενώ ζητά να της κατατεθούν τα έγγραφα εκείνα που σχετίζονται με την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, έπειτα από καταγγελίες που αφορούν στην απομάκρυνση παλαιότερων υπαλλήλων και την πρόσληψη νέων, με καθαρά κομματικά κριτήρια.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετασεισμός 5 Ρίχτερ το πρωί
Επόμενο άρθροΑ’ τοπική κατηγορία: Ατρόμητη νίκη