Αρχική Νέα Τοπικά Βράβευση Μ. Μεννή για την προσφορά του στον πολιτισμό

Βράβευση Μ. Μεννή για την προσφορά του στον πολιτισμό

11


 

 Στα πλαίσια δραστηριοτήτων του Ομίλου UNESCO νομού Πειραιά και Νήσων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών περιλαμβάνεται και η απονομή βραβείων σε Δημάρχους, για την προώθηση του πολιτισμού στην πόλη τους.
Προφανώς η δράση του ΔΗΠΕΘΕ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ και τα “Θεοδωράκεια” έφερε τους παραπάνω φορείς να αποφασίσουν πως για το έτος 2005 θα βραβεύσουν το Δήμαρχο Χίου κ. Μάρκο Μεννή. Η βράβευση θα γίνει κατά τη διάρκεια του 21ου Συμποσίου Ποίησης και Πεζογραφίας, που εφέτος θα γίνει στη Σαλαμίνα υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και με την ευγενή συμπαράσταση του Δήμου Σαλαμίνας.
Στο έγγραφο που απευθύνεται στο Δήμαρχο Χίου αναφέρονται μεταξύ άλλων:
“Έχουμε τη  χαρά να παρακολουθούμε από κοντά την ενασχόλησή σας με τον πολιτισμό και την ενίσχυσή του εκ μέρους σας στην πόλη σας. Για το λόγο αυτό επιλέξαμε να σας βραβεύσουμε στα πλαίσια του 21ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ποίησης και Πεζογραφίας”.
Η βράβευση θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας και θα απονεμηθούν όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Χίου, τρεις διακρίσεις στο Δήμαρχο Χίου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετασεισμός 5 Ρίχτερ το πρωί
Επόμενο άρθροΑ’ τοπική κατηγορία: Ατρόμητη νίκη