Αρχική Νέα Τοπικά Την Πέμπτη στο Εφετείο η υπόθεση Μερετάκη

Την Πέμπτη στο Εφετείο η υπόθεση Μερετάκη

5

 Εκδικάζεται την προσεχή Πέμπτη στο Εφετείο Αιγαίου, στη Σύρο, η υπόθεση του πρώην αστυνομικού διευθυντή της Χίου Γιώργου Μερετάκη που πρωτοδικώς είχε καταδικαστεί για δωροδότηση με δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ενώ είχε απαλλαχθεί από την κατηγορία του εκβιασμού.
Την έφεση σε ότι αφορά την απαλλαγή είχε ασκήσει τότε ο εισαγγελέας της έδρας, όμως μέχρι σήμερα έχει ήδη αναβληθεί η εκδίκαση 3 φορές. Τώρα όμως εξαντλούνται και τα χρονικά περιθώρια και οι αστυνομικοί που συμμετείχαν εκείνη την περίοδο σε μια πρωτόγνωρη επιχείρηση για τα τοπικά δεδομένα ζητούν να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση.
 “Η υπόθεση Μερετάκη μας ταλανίζει από το 1998 και πρέπει επιτέλους να λήξει” μας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χίου Σταμάτης Σάτρας, εξαίροντας τη στάση των συναδέλφων του που δεν δίστασαν να συλλάβουν τότε το Διευθυντή τους, εκτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους.
Μέχρι σήμερα εξάλλου είναι οι μόνοι συνεπείς αφού πάντα δήλωναν παρών στο Εφετείο και ας είχαν να ταξιδέψουν από τη Χίο, μέσω Πειραιά, για τη Σύρο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετασεισμός 5 Ρίχτερ το πρωί
Επόμενο άρθροΑ’ τοπική κατηγορία: Ατρόμητη νίκη