Αρχική Νέα Τοπικά 17η Γ.Σ. ΕΟΑΕΝ

17η Γ.Σ. ΕΟΑΕΝ

10

Εκπρόσωποι των Ελληνικών Νησιωτικών Επιμελητηρίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. θα συμμετέχουν στις 5 Νοεμβρίου στην 17η Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, με την συν-διοργάνωση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και με την παρουσία βουλευτών, ευρωβουλευτών και τοπικών αρχών.


Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει απολογισμός δράσης του ΕΟΑΕΝ από 1/32005 έως 31/10/2005 και θα συζητηθούν θέματα όπως η συμμετοχή του Ομίλου σε προτάσεις και προγράμματα διασυνοριακής και διακρατικής συνεργασίας, καθώς και θέματα οικονομικής διαχείρισης. Επίσης θα αποφασιστούν το μέρος και η ημερομηνία της επόμενης Γ.Σ.


Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα γίνει συζήτηση με θέμα τις προτάσεις του Επιμελητηριακού Ομίλου σχετικά με τους Νέους Κανονισμούς για τα Διαρθρωτικά Ταμεία της περιόδου 2007-2013: αποτελέσματα και μελλοντικές ενέργειες σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό Επίπεδο. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κ.κ.. Νικήτας Δολαψάκης Πρόεδρος Ε.Ο.Α.Ε.Ν., Αριστοτέλης Παυλίδης, Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Μέργος Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας, Σταύρος Αρναουτάκης Ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Δρόσος Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΕ καθώς και Πρόεδροι Νησιωτικών Επιμελητηρίων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωβουλή- Μαρία Κασσιώτου: Νέες θέσεις απασχόλησης σε αγροτικές, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές
Επόμενο άρθροΜαστίχα και στην… Αγγλία ανακάλυψε ο ΝΗΡΕΑΣ