Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Εκλεισε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών ελλείψει υπαλλήλων!

Εκλεισε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών ελλείψει υπαλλήλων!

11

   Η Γ.Σ. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, αφού επανεξέτασε ενδελεχώς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με :
* Την ύπαρξη ενός μόνο μονίμου υπαλλήλου στο Τμήμα (της Γραμματέως)
* Την ύπαρξη πέντε (5) συμβασιούχων υπαλλήλων του Τμήματος χωρίς πλέον τυπική συμβατική υποχρέωση εργασίας, με απλήρωτα δεδουλευμένα ενός (1) περίπου έτους.
* Με τις συνεχείς σε καθημερινή βάση στάσεις εργασίας των πέντε (5) συμβασιούχων υπαλλήλων.
Θεωρεί αδύνατη πλέον την διοικητική και τεχνική υποστήριξη του όλου εκπαιδευτικού έργου του Τμήματος με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του και ιδιαίτερα της Γραμματείας.
Για τους λόγους αυτούς, η ΓΣ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην αριθμ. 3/27-10-05 συνεδρίασή της, καλεί την Διοίκηση του Πανεπιστήμιου Πατρών (Πρύτανη, Πρυτανικό Συμβούλιο και Σύγκλητο) και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων για άμεση επίλυση του προβλήματος και αποφασίζει:
* Την αναστολή του εκπαιδευτικού και του πλημμελώς διενεργούμενου διοικητικού και τεχνικού έργου του Τμήματος από 1ης Νοεμβρίου 2005 έως και την 3η Νοεμβρίου 2005 (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη).
* Σε περίπτωση μη άμεσης επίλυσης του ως άνω προβλήματος αυτού, η ΓΣ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 10-11-05 και ώρα 9πμ προκειμένου να αποφασίσει την περεταίρω αντιμετώπιση της κατάστασης.
* Επιπλέον η ΓΣ του Τμήματος θα κάνει γνωστή στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και την Κοινωνία την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωβουλή- Μαρία Κασσιώτου: Νέες θέσεις απασχόλησης σε αγροτικές, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές
Επόμενο άρθροΜαστίχα και στην… Αγγλία ανακάλυψε ο ΝΗΡΕΑΣ