Αρχική Νέα Τοπικά Υψηλοί τόνοι Δημοτικής Αρχής Χίου κατά Π. Ντομάτα

Υψηλοί τόνοι Δημοτικής Αρχής Χίου κατά Π. Ντομάτα

12

 
Ανεβαίνουν και πάλι οι τόνοι της Δημοτικής Αρχής Χίου κατά του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Πέτρου Ντομάτα. με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο ο τελευταίος το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου απάντησε ως εξής:
“Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αποπεμφθείς Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ντομάτας έκανε δηλώσεις σχετικά με την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών του Δήμου.
Αν και όσα είπε (σ.σ. τα οποία εμείς τουλάχιστον δεν τα γνωρίζουμε) δεν αποδεικνύουν τίποτα άλλα πάρα την άγνοια και την εμπάθειά του, ενημερώνουμε και εκείνον και το λαό της Χίου. Το πολιτιστικό τέλος εγκρίθηκε και από εκείνον και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβεβαιώθηκε δε η νομιμότητα του από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Επιτροπή άρθρου 18).
Σε ότι αφορά τη νομιμότητα είσπραξης, ο Δήμος Χίου εφάρμοσε την ίδια διαδικασία που ακολουθούν και οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας που πριν από το Δήμο Χίου είχαν επιβάλλει αντίστοιχα τέλη. Η αύξηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού είναι της τάξης του 5% και επ’ αυτού του ποσού προστέθηκε αντίστοιχα το πολιτιστικό τέλος.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο κ. Ντομάτας ακολουθεί την ίδια προσφιλή διασπαστική τακτική, όπως έκανε και στο παρελθόν με προηγούμενες δημοτικές αρχές με τα γνωστά στη χιακή κοινωνία αποτελέσματα.
Όσο για την πολιτική ηθική που επικαλέστηκαν οι συμμετέχοντες στη συνέντευξη, η κοινωνία της Χίου γνωρίζει πολύ καλά την πολιτική ηθική του καθενός”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωβουλή- Μαρία Κασσιώτου: Νέες θέσεις απασχόλησης σε αγροτικές, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές
Επόμενο άρθροΜαστίχα και στην… Αγγλία ανακάλυψε ο ΝΗΡΕΑΣ