Αρχική Νέα Τοπικά Για ανυπακοή στα Κυβερνητικά μέτρα καλεί το ΠΑΜΕ

Για ανυπακοή στα Κυβερνητικά μέτρα καλεί το ΠΑΜΕ

8

 Συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης με καταδίκη της ανεργίας, των απολύσεων, της λιτότητας, της φτώχειας, των ιδιωτικοποιήσεων διοργανώνει στις 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα το Πανεργατικό αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).
Σε ομιλία του χθες το απόγευμα ο Χρίστος Καλτσώτης μέλος της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας επισιτισμού και στέλεχος του ΠΑΜΕ μίλησε στο Εργατικό Κέντρο με θέμα:
“Η οργάνωση της πάλης και του αγώνα των εργαζομένων, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης. Ο ρόλος και ο σκοπός του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ”.
Χθες το μεσημέρι παραχωρήθηκε εξάλλου συνέντευξη τύπου, παρουσία των Γιάννη Ζωφού και Γιάννη Αμπαζή συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΜΕ στο νησί όπου και κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν δυναμικά, βγάζοντας το θυμό τους με τα όσα συμβαίνουν και με συμμετοχή στην κινητοποίηση.
Επέρριψε ευθύνες για την πολιτική που εφαρμόζεται στο ΠΑΣΟΚ και στο Συνασπισμό, σημειώνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνεί με την πολιτική δημιουργίας φιλικού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις και τόνισε ότι καλούν όλους όσοι θίγονται από αυτή την πολιτική σε ανυπακοή και απειθαρχία.
“Αν δεν υπήρχε το ΠΑΜΕ θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα”, κατέληξε ο κ. Καλτσώτης που σημείωσε ότι το κάλεσμα αφορά κάθε τίμιο εργαζόμενο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωβουλή- Μαρία Κασσιώτου: Νέες θέσεις απασχόλησης σε αγροτικές, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές
Επόμενο άρθροΜαστίχα και στην… Αγγλία ανακάλυψε ο ΝΗΡΕΑΣ