Αρχική Νέα Τοπικά Αποφάσεις Νομαρχιακής Επιτροπής- ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Βόρειας Χίου

Αποφάσεις Νομαρχιακής Επιτροπής- ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Βόρειας Χίου

9

 Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε έργα που καλύπτουν ολόκληρο το Νομό μας, έλαβε κατά τη συνεδρίασή της, τής 1-11-2005, η Νομαρχιακή Επιτροπή Β’.
Μεταξύ άλλων η Νομαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε και για τα εξής:
1. Την έγκριση του πρακτικού Διαγωνισμού και την ανάθεση του έργου “Εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου Βόρειας Χίου“, συνολικού προϋπολογισμού 320.000 €. Στο έργο περιλαμβάνονται επεμβάσεις στην Εθνική Οδό Χίου – Καρδαμύλων, καθώς και στα τμήματα Βίκι – Αμάδες-Καμπιά, ασφαλτόστρωση του δρόμου Παρπαριά- Αγ. Μαρκέλλα και του δρόμου Βολισσός – Λημνιά, διάνοιξη δρόμου Μάρμαρο Καρδαμύλων – Πάρπαντα, τοιχία στο Αίπος και Νενητούρια κ.ά.
2. Την έγκριση του πρακτικού Διαγωνισμού και την ανάθεση του έργου “Βελτίωση του δρόμου Πυργί – Φανά“. Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 240.000 € περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου και ανταποκρίνεται με τον τρόπο αυτό σε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
3. Έγκριση της Μελέτης Εφαρμογής για την προσθήκη αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδίων Δήμου Χίου. Το συγκεκριμένο έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000 € έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα δημοσίων Επενδύσεων ΚΑΠ & Συνεισφορές και αναμένεται να δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετά από 15 χρόνια: έργο αποκατάστασης διαρροών σε λιμνοδεξαμενή Βικίου!
Επόμενο άρθροΣυναυλία με τη Χορωδία Τρίπολης