Αρχική Νέα Τοπικά Γιάννης Γαϊσίδης: αντιγραφή από εφημερίδα το άρθρο του Νομάρχη σε τοπική εφημερίδα

Γιάννης Γαϊσίδης: αντιγραφή από εφημερίδα το άρθρο του Νομάρχη σε τοπική εφημερίδα

20

Σχόλιο του Γιάννη Γαϊσίδη για άρθρο του Νομάρχη στην “Αλήθεια”


Η δουλειά έγινε μισή. Θα μπορούσε ο νομάρχης να διανείμει ολόκληρο το άρθρο της “Ημερησίας”


Ο οικονομολόγος νομάρχης μας δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα “Αλήθεια” με τίτλο “Η ελληνική οικονομία στο δρόμο της απόκλισης”. Μόνο που το άρθρο ήταν περίληψη του άρθρου της κ. Λαλέλας Χρυσανθοπούλου, που δημοσιεύτηκε στην αθηναϊκή εφημερίδα “Ημερήσια” το Σάββατο 29/10/2005 με τίτλο “Γιατί η Ελλάδα φτωχαίνει: Βόμβα της Deutsche Bank”.
Αν λοιπόν ο νομάρχης το αναπαρήγαγε για να κάνει κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, θα ήταν προτιμότερο αντί να δημοσιεύσει περίληψη του άρθρου της αθηναϊκής εφημερίδας, να το δημοσίευε όλο για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο κόμμα που υπηρετεί, αλλά και στην έγκριτη αθηναϊκή εφημερίδα, η οποία θα αποκτούσε έτσι μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό στη Χίο.
Καλώ όμως το νομάρχη, ως οικονομολόγο, να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
Ποια είναι η νομαρχιακή επενδυτική πολιτική για το νομό;
Με ποιους μηχανισμούς προωθεί τις επενδύσεις στο νομό;
Ποιες είναι οι επιλογές του, οι οποίες προάγουν τους αναπτυξιακούς στόχους του νομού, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της νομαρχίας; Μήπως οι κατατμήσεις των έργων, οι απευθείας αναθέσεις και η εξυπηρέτηση των πελατειακών του σχέσεων;
Ας απαντήσει λοιπόν πρώτα σ’ αυτά τα ερωτήματα και μετά ας επιδοθεί σε αντιγραφές άρθρων για να εξυπηρετήσει τους κομματικούς του σκοπούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΪΣΙΔΗΣ


Υ.Γ. :  Σας αποστέλλουμε με fax το άρθρο του νομάρχη, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Αλήθεια” και το άρθρο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, με υπογραμμισμένα όλα όσα “έκλεψε” ο νομάρχης από το άρθρο αυτό, για να κάνετε τη σύγκριση.

Διαφήμιση