Αρχική Ομογένεια Ομογένεια: Η ευρωβουλευτής Μαρία Κασσιώτου σε διημερίδα Ομογενών Επιχειρηματιών στη Γερμανία

Ομογένεια: Η ευρωβουλευτής Μαρία Κασσιώτου σε διημερίδα Ομογενών Επιχειρηματιών στη Γερμανία

8

 
Προσκεκλημένη της Ελληνο-Γερμανικής Ένωσης Επιχειρηματιών και του Προέδρου της, Ευρωβουλευτή κ. Γιώργου Χατζημαρκάκη, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Ελλήνων Επιχειρηματιών 2005 που πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας.


Το Συμπόσιο, το οποίο παρακολούθησε μεταξύ πολλών άλλων Ελλήνων και Γερμανών επισήμων, και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Αντώνιος Μπέζας, περιέλαβε ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, όπου εκπρόσωποι ευρωπαϊκών φορέων ανέπτυξαν τις απόψεις τους για τον τουρισμό, τις επενδύσεις και την αγοραπωλησία ακινήτων. Η δημόσια συνεδρίαση έκλεισε με απονομή των  Βραβείων Γερμανο-ελληνικής  Επιχειρηματικότητας 2005.


Σχολιάζοντας το έργο του Ελληνο-Γερμανικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών, η Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου υπογράμμισε την επιτυχή 13ετή δράση του, καθώς και την σημασία ανάδειξης του έργου του και των μελλοντικών προοπτικών των Ελληνο-ευρωπαϊκών επενδύσεων μέσα από τον θεσμό του Ευρωπαϊκού Συμποσίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ κίνηση της γραμμής Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη με τα… μάτια της HSW
Επόμενο άρθροΈργο ανάπλασης στην παραλία του Καταρράκτη