Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ετοιμοι για καταλήψεις στο 2ο ΤΕΕ

Ετοιμοι για καταλήψεις στο 2ο ΤΕΕ

6


Η έλλειψη καθηγητών ειδικοτήτων όπως και η έλλειψη εκπαιδευτικού υλικού απασχόλησαν τη γενική συνέλευση των μαθητών στο 2ο ΤΕΕ Χίου, που μέχρι σήμερα το απόγευμα 3.00 μ.μ. δίνουν προθεσμία για να λυθεί το πρόβλημα με τα κενά καθηγητών.
“ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ: Ενώ έχουμε ήδη φτάσει στο Νοέμβριο μήνα, ακόμα υπάρχουν ελλείψεις σε καθηγητές και βοηθητικό προσωπικό εργαστηρίων, με αποτέλεσμα να μη διδάσκονται επαρκώς αρκετά μαθήματα ειδικοτήτων (μηχανολογικά, βρεφονηπιοκόμων και νοσηλευτών).
ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ: συγκεκριμένα στο Μηχανολογικό τομέα και όσον αφορά σε ειδικότητες του Β’ κύκλου:
Α. Μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτων  και
Β. Συντηρητών κεντρικής θέρμανσης, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη του βιβλίου “στοιχεία Μηχανών” (Πανελληνίως εξεταζόμενο μάθημα), με αποτέλεσμα οι μαθητές να εργαζόμαστε με σημειώσεις των καθηγητών μας.
Κατόπιν όλων αυτών, σημειώνεται στην ανακοίνωση των μαθητών, και ενώ υπήρξε πρόταση να προχωρήσουμε σε άμεση κατάληψη του σχολικού χώρου, η μαθητική κοινότητα αποφάσισε να θέσει πρώτα τον προβληματισμό της προς το Διευθυντή Εκπαίδευσης και να ορίσει προθεσμία έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 15.00 για να δοθεί οριστική απάντηση στα προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των συμμαθητών μας. σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε κατάληψη του Σχολείου”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ κίνηση της γραμμής Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη με τα… μάτια της HSW
Επόμενο άρθροΈργο ανάπλασης στην παραλία του Καταρράκτη