Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΛ: “Είμαστε πρώτοι με βάση τα στοιχεία του ΥΕΝ”

ΝΕΛ: “Είμαστε πρώτοι με βάση τα στοιχεία του ΥΕΝ”

24

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου στο θέμα των στατιστικών στοιχείων, σε ό,τι αφορά την επιβατική κίνηση. Μετά τη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Seaways, η οποία με τη σειρά της αμφισβήτησε τα αρχικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΕΛ, η εταιρεία της Λέσβου, με χθεσινή της ανακοίνωση, υπερασπίζεται την ορθότητα των δικών της μεγεθών.


Στην ανακοίνωσή της, η ΝΕΛ σημειώνει τα εξής:
“Υστερα από αίτησή μας, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μάς χορήγησε τα στατιστικά στοιχεία κίνησης επιβατών και οχημάτων Οκτωβρίου 2005 για τη γραμμή Πειραιά – Χίου – Μυτιλήνης και αντιστρόφως.

Με βάση τα στοιχεία αυτά και με δεδομένο ότι η κίνηση των πλοίων της εταιρείας μας είναι γνωστή σε εμάς, επεξεργαστήκαμε τα στοιχεία και εκδώσαμε δελτίο Τύπου.


Με μεγάλη έκπληξη, όμως, διαπιστώσαμε σήμερα ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το ίδιο θέμα, διαφορετικά από τα γνωστά σε εμάς. Δεν γνωρίζουμε την προέλευση των στοιχείων αυτών θα θέλαμε όμως να μάθουμε ποια πηγή είναι, κατά την άποψη της HSW, πιο αξιόπιστη από το ΥΕΝ.


Βέβαια, ο καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται νίκες σε ναυμαχίες, είτε αυτές είναι πραγματικές είτε όχι, ακολουθώντας το ρητό “ου με πείσεις, καν με πείσεις” (ακόμη και αν με πείσεις, εγώ δεν θα πεισθώ)”. 


 Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2005

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ κίνηση της γραμμής Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη με τα… μάτια της HSW
Επόμενο άρθροΈργο ανάπλασης στην παραλία του Καταρράκτη