Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Πρώτη συνάντηση στη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές

Πρώτη συνάντηση στη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές

15

 Τα είπαν για αρκετή ώρα τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την υπεύθυνη της Επιτροπής εκλογικού αγώνα για τη Χίο Γιώτα Γαζή.
Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας έγινε μια παρουσίαση της εγκυκλίου του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές που στηρίζεται σε τρεις κατευθύνσεις:. Διαβούλευση- Ενότητα- Διαφάνεια.
Μάλιστα το θέμα της διαβούλευσης θεωρήθηκε ιδιαίτερα σημαντικός ώστε να εξαντληθούν μέσα από το διάλογο όλες οι περιπτώσεις και να αναδειχθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος ο πλέον κατάλληλος.
Άμεσα θα ξεκινήσουν εξάλλου να πραγματοποιηθούν δημοτικές συνελεύσεις, όπου διευκρινίστηκε πως σε αυτή τη συνάντηση δεν θα αρχίσουν να συζητιόνται ονόματα υποψηφίων.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η κα Γαζή διευκρίνισε ότι οι προκριματικές εκλογές στα όργανα του ΠΑΣΟΚ θα είναι η έσχατη λύση για την ανακήρυξη υποψηφίου ενώ “ξεκινά ένας ουσιαστικός διάλογος με τους πολίτες και την κοινωνία”.


Πρόκριμα των νυν
Οι νυν Δήμαρχοι που θα θελήσουν να είναι υποψήφιοι βεβαίως και θα έοχυν αβαντάζ, απάντησε η συντρόφισσα στις ερωτήσεις που τέθηκαν. Σε καμιά δε περίπτωση δεν μηδενίζεται το έργο του προηγούμενου.
Ειδική διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί για τους Δημάρχους που έχουν εκλεγεί με ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και στους υπόλοιπους.
Το δίχως άλλο χρειάζεται πολύ συζήτηση κάτι που το τόνισε ιδιαίτερα η υπεύθυνη της Επιτροπής εκλογικού αγώνα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΕΛ: “Είμαστε πρώτοι με βάση τα στοιχεία του ΥΕΝ”
Επόμενο άρθροΠρος επανεξέταση το νομοθετικό πλαίσιο για την κατηγοριοποίηση των Ξενοδοχειακών Μονάδων με το σύστημα των αστέρων