Αρχική Νέα Τοπικά Γ. Γαϊσίδης στη ΝΕ: άλλα λέγατε για τους τεχνικούς συμβούλους έργων…

Γ. Γαϊσίδης στη ΝΕ: άλλα λέγατε για τους τεχνικούς συμβούλους έργων…

8

 
Εντονη αντιπαράθεση υπήρξε στη Νομαρχιακή Επιτροπή και στη συζήτηση του θέματος σχετικά με την ένσταση που έγινε από το ένα γραφείο (συμμετείχαν δύο) στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για τεχνικό σύμβουλο στο έργο του Βοτανικού Κήπου Ιωνίας.
Η εξέταση της ένστασης, έδωσε την ευκαιρία στον κ. Γαϊσίδη να θυμίσει ότι προεκλογικά είχαν κατηγορηθεί διότι ως Νομαρχιακή Αρχή είχαν προχωρήσει στις συμβάσεις τεχνικών συμβούλων σε έργα του ΠΕΠ. “Γιατί εμάς μας κατηγορούσατε;”, αναρωτήθηκε ο κ. Γαϊσίδης με τον κ. Λαμπρινούδη να σχολιάζει ότι δεν επρόκειτο για ίδια πράγματα.
Ο Γιάννης Γαϊσίδης πάντως επέμεινε και στην ουσία η τοποθέτηση του υπηρεσιακού υπαλλήλου ότι ο νόμος προβλέπει την πρόσληψη από την ώρα που δεν υπάρχει σχετική ειδικότητα στο προσωπικό της Ν.Α. Χίου τον δικαιώνει.
Τελικά κατά πλειοψηφία έγινε αποδεκτή η ένσταση του γραφείου που σημείωνε ότι εκ παραδρομής δεν απέστειλε με την αίτησή του και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Ο κ. Γαϊσίδης ζήτησε να κληθεί και ο δεύτερος αρχικά ενδιαφερόμενος που επίσης δεν είχε στείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να καταθέσει πλήρη φάκελλο, αλλιώς να γίνει νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Όπως τόνισε ο κ. Λαμπρινούδης υπάρχουν ελάχιστα γραφεία εξειδικευμένα στο συγκεκριμένο θέμα και σε περίπτωση απόρριψης θα υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση για τη νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος, που στην ουσία δεν θα επέφερε νέες αιτήσεις.
Το ύψος του προύπολογισμού πάντως είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού φθάνει τις 170.000 ΕΥΡΩ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕνωση Ομογενών Χίου: Εορτασμός Ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving Dinner)
Επόμενο άρθροΠυροσβεστική Υπηρεσία: οι κλήσεις την ώρα της νεροποντής