Αρχική Νέα Αθλητικά Ο κλασσικός αθλητισμός χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων

Ο κλασσικός αθλητισμός χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων

12


 

 “Δυστυχώς τα αγωνίσματα αντοχής δεν προβάλλονται ιδιαίτερα. Με τους αγώνες αυτούς θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο”, με αυτά τα λόγια η πρωταθλήτριά μας στο μαραθώνιο γυναικών Γεωργία Αμπατζίδου αναφέρθηκε στο κοινωνικό μήνυμα που θέλουν να δώσουν εκδηλώσεις αγώνων δρόμου σε δημόσια οδό.
Σήμερα πραγματοποιείται “Ο γύρος της Χίου”, σε συνεργασία Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Χίου, Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης Δ. Χίου, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, στον οποίο είχαν δηλώσει συμμετοχή 25 περίπου αθλητές από όλη την Ελλάδα ενώ ο καλός καιρός αναμένεται να επιτρέψει να πάρει μέρος σημαντικός αριθμός αθληών από τα τοπικά σωματεία, αλλά και πολίτες.
Ύστερα από παράκληση των διοργανωτών τα τοπικά μέσα που χωρίς να ρωτηθούν αποκλείστηκαν από τους “χορηγούς επικοινωνίας” (λες και σε αυτό το μικρό τόπο που ζούμε τέτοιες ειδήσεις χρειάζονται χορηγό για να προβληθούν!), πήραν μέρος το μεσημέρι του Σαββάτου στη συνέντευξη τύπου για να μη φανεί αυτό το “επικοινωνιακό λάθος” στους καλεσμένους μας.
Παρά τις υποσχέσεις όμως τις προφορικές απέφυγαν να απαντήσουν ακόμα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν ένα τέτοιο γεγονός χρειαζόταν χορηγό. (Πριν τη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δήλωσε πάντως ότι το μέσο ζήτησε να μπει χορηγός και όχι το αντίθετο).
Έτσι και εμείς παρουσιάσουμε μόνο την πρωταθλήτριά μας, που μας τίμησε με την παρουσία της.
Να σημειώσουμε πάντως ότι από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 12.30-1.00 μετά το μεσημέρι καλό είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης λόγω το ότι θα είναι σε εξέλιξη οι αγώνες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧωρίς γιατρό το αγροτικό ιατρείο Καμπιών- ερώτηση Ελπ. Τσουρή
Επόμενο άρθροΕνημέρωση Περιφέρειας για το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ