Αρχική Νέα Αθλητικά Ικανοποίηση για το “Γύρο της πόλης”- Αποκτά και στάδιο στίβου ο Κοφινάς;

Ικανοποίηση για το “Γύρο της πόλης”- Αποκτά και στάδιο στίβου ο Κοφινάς;

16

 Η συμμετοχή και η καλή πορεία των αγώνων ικανοποίησαν τους διοργανωτές.
Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΧ Τάσος Ποδιάς σημείωσε πως στόχος είναι να γίνει πλέον θεσμός και μάλιστα όπως μας είπε ο τεχνικός σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου Γιάννης Πετρής θα γίνει προσπάθεια να είναι του χρόνου πιο κοντά (ίσως την παραμονή) της 11ης Νοεμβρίου.
Εξάλλου ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέτρος Φλάμος σημείωσε τη μεγάλη συμμετοχή μαθητόκοσμου.
Ο πρόεδρος του ΔΟΝΑ Γιώργος Κουκούλης είχε την ευκαιρία στη συνέντευξη τύπου του περασμένου Σαββάτου να σημειώσει εξάλλου την προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η Χίος δεν διαθέτει στάδιο για ρίψεις. Ανακοίνωσε εξάλλου ότι σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και τη Νομαρχία εξετάζεται χώρος στην περιοχή του Κοφινά έτσι ώστε να δημιουργηθεί μελλοντικά χώρος στίβου, πέρα από τη στρώση με χλοοτάπητα του γηπέδου στην περιοχή.
Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ παρών ήταν ο τεχνικός σύμβουλος Β. Ελλάδας, Χρήστος Χρυσοστομίδης, που τόνισε ότι τα αθλήματα αντοχής είναι πιο προσιτά στον κόσμο και μπορούν μέσα από παρόμοιους αγώνες να γίνουν περισσότερα γνωστά όπως και οι αθλητές μας. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν ανάλογοι αγώνες στις Σέρρες, Καλάβρυτα (Δρόμος Θυσίας) και στη Σητεία της Κρήτης και θα ακολουθήσουν άλλοι 3 αγώνες στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που μας έκανε η γυμνάστρια Ρούλα Τσικολή ότι αθλητές που καθημερινά τρέχουν επί ώρες μοναχικά, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να τρέξουν μπροστά σε θεατές, σημειώνοντας την ηθική ικανοποίηση για αυτά τα παιδιά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία πολιτών για Τάγμα Δεσπότη: Ζητούν κόμβο αντί για κάθετη διασταύρωση
Επόμενο άρθροΔιαψεύδει ο Περιφερειάρχης ότι “δεσμεύτηκε” για ένταξη ΧΥΤΑ Πόδορα στο ΠΕΠ