Αρχική Νέα Τοπικά Έδιναν χαρτονομίσματα- φωτοτυπίες για να πάρουν τα ρέστα!

Έδιναν χαρτονομίσματα- φωτοτυπίες για να πάρουν τα ρέστα!

15

 Τρεις κοπέλες 19 έως 22 ετών, η μία παντρεμένη, αποφάσισαν να βγάλουν εύκολο χρήμα στην πλάτη τρίτων, πιστεύοντας προφανώς ότι με τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας που ήξεραν να χειρίζονται και διέθεταν θα μπορούσαν να εξαπατήσουν τον κόσμο.
Έτσι προχώρησαν στο βαρύτατο αδίκημα της παραχάραξης χαρτονομισμάτων αφού κυκλοφόρησαν στην αγορά φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα των 20 και 50 ΕΥΡΩ, για να βγάλουν προφανώς ένα γερό “χαρτζιλίκι” αλλά και να “σπάσουν” ίσως την πλήξη του σπιτιού οδηγήθηκαν στη διάπραξη του βαρύτατου αδικήματος της πλαστογραφίας.
Η αστυνομία και το Τμήμα ασφαλείας γρήγορα βρέθηκε στα ίχνη τους και προχθές το βράδυ προχώρησαν στη σύλληψή τους ενώ ήδη έχουν αποδεχθεί και οι τρεις τη σύντομη “μαφιόζικη” δράση.
Όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο τύπου “Τρεις Ελληνίδες υπήκοοι στις 12 Νοεμβρίου ενεργώντας από κοινού κατασκεύασαν στην οικία μιας εξ’ αυτών, 7 χαρτονομίσματα των 20 ΕΥΡΩ σε πολυμηχάνημα (εκτυπωτή- σαρωτή- φωτοαντιγραφικό) και στη συνέχεια επισκέφθηκαν διάφορα καταστήματα της πόλης της Χίου από όπου αγόραζαν διάφορα είδη, πληρώνοντας με τα 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ΕΥΡΩ και εισέπρατταν τα ρέστα.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου κατασκεύασαν με τον ίδιο τρόπο 7 χαρτονομίσματα των 50 ΕΥΡΩ με αριθμό V15214937053 και επισκέφθηκαν διάφορα καταστήματα της πόλης Χίου από όπου αγόραζαν διάφορα είδη πληρώνοντας με τα 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ΕΥΡΩ. Το πολυμηχάνημα κατασχέθηκε. Βρέθηκαν σε διάφορα καταστήματα 5 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ΕΥΡΩ και κατασχέθηκαν. Μηχάνημα και χαρτονομίσματα θα αποσταλούν στη ΔΕΕ για εξέταση”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει στη 1.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή
Επόμενο άρθροΠανελλαδική απεργία δημοσιογράφων σήμερα