Αρχική Νέα Τοπικά Πασαρέλα μαθητών δημοτικού, υπό την αιγίδα του… Συλλόγου γονέων

Πασαρέλα μαθητών δημοτικού, υπό την αιγίδα του… Συλλόγου γονέων

4

 Αμαρτίαις γονέων παιδεύουσι τέκνα.
Και στην περίπτωσή μας οι “αμαρτίες” των γονιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου παιδεύουν τους μαθητές, αφού οι πρώτοι αποφάσισαν ότι για να ενισχύσουν τον “κουμπαρά” τους θα μπορούσαν να διοργανώνουν απογευματινό τσάι με επίδειξη παιδικής μόδας και μοντέλα τα ίδια τους τα  παιδιά!
Μάλιστα μέσω του σχολείου μοίρασαν σχετικές ανακοινώσεις έτσι ώστε οι γονείς να δηλώσουν την καταρχήν συμμετοχή του παιδιού τους στην πασαρέλα, ενώ την τελική επιλογή για τα “μοντέλα” θα την είχαν τα συμμετέχοντα καταστήματα.
Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα με ανακοίνωση- καταγγελία της συνδικαλιστικής παράταξης “Ενότητα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”, ενώ με δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα διαφώνησαν με την απόφαση του Συλλόγου Γονέων τόσο η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου.
Το ωραίο είναι ότι σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου Γονέων, που μοιράστηκε στα παιδιά με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του Σχολείου, η εκδήλωση θα γινόταν “με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού”!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει στη 1.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή
Επόμενο άρθροΠανελλαδική απεργία δημοσιογράφων σήμερα