Αρχική Νέα Τοπικά Συζήτηση την Πέμπτη του ισολογισμού της ΔΕΥΑΧ

Συζήτηση την Πέμπτη του ισολογισμού της ΔΕΥΑΧ

4

 Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Ο ισολογισμός της ΔΕΥΑΧ του έτους 2004 πρόκειται να αποτελέσει και το σημείο τριβής, και ειδικά με το ειδικό τέλος.
Ακόμα η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού για το έργο με τίτλο- κατασκευή δικτύου ύδρευσης από Σαραπιό έως Θόλο και εργασίες καλλιέργειας και υδρομάστευσης πηγών Ρήνας.
Επίσης θα προχωρήσει στη σύσταση συμβουλευτικού οργάνου με εκπροσώπους της ΕΕΧ, του ΤΕΕ και του ΓΕΩΤΕΕ και της ΔΕΥΑΧ για θέματα νερού αλλά και υδραργύρου.
Για το θέμα του υδραργύρου έχει σχέση και το επόμενο θέμα που αφορά την υπογραφή σύμβαση συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μελέτη επιπτώσεων του Hg στη φυτική παραγωγή. Σύμφωνα με την πρόταση θα ληφθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε διαφορετικές εποχές δείγματα από γεωργικά προϊόντα για να εξεταστεί η τυχόν διείσδυση του υδραργύρου στην τροφική αλυσίδα.
Στα πλαίσια των ανακοινώσεων πρόκειται να γίνει ενημέρωση για το φράγμα του Αγίου Αρτεμίου, τη χρηματοδότηση που έλαβε ύψους 10.000 ΕΥΡΩ από το “propeler club” και την αποπεράτωση των εργασιών. Επίσης για την αξιοποίηση του νερού πηγής (μάνας) Κορακάρη σε πόσιμο νερό και την καθιέρωση μόνιμων σημείων υδροληψιών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει στη 1.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή
Επόμενο άρθροΠανελλαδική απεργία δημοσιογράφων σήμερα