Αρχική Νέα Τοπικά Συνεχής βροχόπτωση αλλά χωρίς προβλήματα

Συνεχής βροχόπτωση αλλά χωρίς προβλήματα

5

 Η συνεχής βροχόπτωση από τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, δεν έχει δημιουργήσει ευτυχώς σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ενώ περιφερειακά προβλήματα υπάρχουν στο γήπεδο της Καλλιμασιάς αλλά και στον κάμπο της Λαγκάδας που έχουν πλημμυρίσει χωράφια (όχι όμως και σπίτια).
Μεγάλη ποσότητα νερού έπεσε και στην περιοχή των Καρδαμύλων. Από το μεσημέρι συνεργεία του Δήμου ανοίγουν διαύλους διαφυγής του νερού από την περιοχή της Λήμνου.
Ο καθαρισμός των ποταμών αλλά και των σχαρών το καλοκαίρι περιόρισαν τα προβλήματα, μιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε μία μόνο επέμβαση για άντληση υδάτων. περιμένουν όμως να τραβηχτούν πρώτα τα νερά από τους δρόμους για να δουν αν χρειαστεί κάποια επιπλέον ενέργεια.

άντλησης νερών από υπόγεια.
Επίσης πρόβλημα δημιουργήθηκε στο 1ο- 3ο Ενιαίο Λύκειο που χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική λόγω του ότι είχαν φράξει φρεάτια και δεν επέτρεπαν στην ομαλή ροή των υδάτων, αλλά και στα σχολεία του Κλούβα.

Αδιάβατη ήταν πάντως η πόλη για τους πεζούς αφού πολλά είναι τα σημεία που σχηματίζονται λιμνούλες. Οπου εξάλλου έχουν γίνει τελευταία διαπλάτυνση πεζοδρομίων, όπως στη Βενιζέλου ή στο αεροδρόμιο αλλά και στην οδό Αεροπόρου στη Φάρκαινα φάινεται ότι δεν ελήφθη καμιά πρόνοια για να φεύγουν τα νερά.

.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει στη 1.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή
Επόμενο άρθροΠανελλαδική απεργία δημοσιογράφων σήμερα