Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις σε φοιτητές από την COSMOTE

Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις σε φοιτητές από την COSMOTE

66

 Μία υποτροφία και 3 τιμητικές διακρίσεις σε Χιώτες φοιτητές απένειμε για το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006 (και για τέταρτη συνεχή χρονιά) η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.
Μεταξύ των 10 υποτρόφων που ανέδειξε η Επιτροπή Αξιολόγησης βραβεύτηκαν με το ποσό των 12.000 ευρώ ο καθένας, είναι η Δέσποινα Βασιλάκη (Φιλολογία Ιωαννίνων) από το νομό μας.
Εξάλλου απονεμήθηκαν 25 τιμητικές διακρίσεις, αξίας 1.000 ευρώ η καθεμία, σε υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις, μεταξύ των οποίων και οι Χιώτες Αγγελής Σεζένιας (Ιατρική Αθηνών), Αργυρώ Πρίνου (Ψυχολογία Παντείου) και Ευστράτιος – Στυλιανός Πυργελής (Ιατρικά Αθηνών).
Επιπλέον, η εταιρία προσέφερε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλους τους Υποτρόφους και Διακριθέντες της, παλαιούς και νέους, με στόχο να τους εξασφαλίσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τις σπουδές τους.
Στην απονομή παραβρέθηκαν η Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Μαριέττα Γιαννάκου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει στη 1.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή
Επόμενο άρθροΠανελλαδική απεργία δημοσιογράφων σήμερα