Αρχική Νέα Τοπικά Ψάχνει και για άλλα πλαστά χαρτονομίσματα η Ασφάλεια Χίου

Ψάχνει και για άλλα πλαστά χαρτονομίσματα η Ασφάλεια Χίου

24


Συνεχίζει την έρευνα η Ασφάλεια Χίου για να διαπιστώσει αν ο αριθμός των πλαστών χαρτονομισμάτων που διοχέτευσαν στην αγορά οι τρεις νεαρές Χιώτισσες γυναίκες, είναι μεγαλύτερος από ότι είχαν παραδεχθεί οι ίδιες στην ανάκριση.
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου “Τρεις Ελληνίδες υπήκοοι στις 12 Νοεμβρίου ενεργώντας από κοινού κατασκεύασαν στην οικία μιας εξ’ αυτών, 7 χαρτονομίσματα των 20 ΕΥΡΩ σε πολυμηχάνημα (εκτυπωτή- σαρωτή- φωτοαντιγραφικό) και στη συνέχεια επισκέφθηκαν διάφορα καταστήματα της πόλης της Χίου από όπου αγόραζαν διάφορα είδη, πληρώνοντας με τα 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ΕΥΡΩ και εισέπρατταν τα ρέστα.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου κατασκεύασαν με τον ίδιο τρόπο 7 χαρτονομίσματα των 50 ΕΥΡΩ με αριθμό V15214937053 και επισκέφθηκαν διάφορα καταστήματα της πόλης Χίου από όπου αγόραζαν διάφορα είδη πληρώνοντας με τα 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ΕΥΡΩ… “. (φωτογραφία). 
Εις βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία αλλά δεν προσήχθησαν στον Εισαγγελέα επειδή δεν συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και αφέθηκαν ελεύθερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, η ιδέα της ανατύπωσης χαρτονομισμάτων μπήκε όταν η μια αγόρασε εκτυπωτή για να εκτυπώσει προσκλητήρια της βάφτισης του παιδιού της. Οι δυο μάλιστα διαθέτουν συγγενική σχέση. Φημολογείται επίσης ότι με τα ρέστα που έπαιρναν από τους ανυποψίαστους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες καταστημάτων γλέντησαν αργότερα σε νυχτερινό κέντρο!