Αρχική Νέα Τοπικά Εξώδικο ΝΕΛ κατά HELLENIC SEAWAYS για τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης

Εξώδικο ΝΕΛ κατά HELLENIC SEAWAYS για τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης

8

 

Με εξώδικο δήλωση και διαμαρτυρία κατά της ναυτιλιακής εταιρείας HELLAS FLYING DOLPHINS A.N.E.” που φέρει το διακριτικό τίτλο “HELLENIC SEAWAYS”… και του διευθύνοντα συμβούλου Γεράσιμου Στρίντζη, ανεβάζει το “θερμόμετρο” των μεταξύ τους σχέσεων η ΝΕΛ.
Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση διαμαρτυρόμενη για “τα πλαστά και εικονικά στοιχεία” που παρουσίασε η ανταγωνίστριά της εταιρεία σχετικά με την επιβατική κίνηση του πλοίου ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το περασμένο Οκτώβριο.
“Μην προκαλείτε (και μην είσθε εν ταυτώ θρασείς), ούτε ημάς, ούτε το επιβατικόν κοινό, ούτε γενικώτερα την κοινωνία των Ελλήνων. Οι μνήμες είναι ακόμα νωπές. Άλλες λεωφόρους ενθυμούμεθα ημείς και το πανελλήνιο εις το Αιγαίον, τις οποίες ανεξαρτήτως των μεταλλάξεων σας, της αλλαγής των χρωμάτων των πλοίων, της αλλαγής των σινιάλων και της αλλαγής των διακριτικών γνωρισμάτων της εταιρείας, αλλά και αυτών τούτων των εταιρειών, εσείς δημιουργήσατε… Κρείττον το σιγείν, του λαλείν επομένως…”, σημειώνει η ΝΕΛ που εμμέσως πλην σαφώς θέλει να θυμίσει την τραγωδία του ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣΣ τονίζοντας άλλωστε στην αρχή του εξωδίκου και την προηγούμενη επωνυμία της εταιρείας.
Τέλος ζητά να ανακοινωθούν τα αληθινά στοιχεία για τις μετακινήσεις του μήνα Οκτωβρίου και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τη ΝΕΛ, αλλιώς θα στραφούν δικαστικώς εναντίον της HELLENIC SEAWAYS.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαράταση για την υποβολή καταστάσεων πελατών – προμηθευτών
Επόμενο άρθροΑναβολή πεζοπορίας λόγω βροχής