Αρχική Uncategorized RSS Feeds

RSS Feeds

82

Το Chiosnews παρέχει πλέον τις ειδήσεις του και μέσω της τεχνολογίας RSS. Χρησιμοποιώντας αυτή την δωρεάν υπηρεσία μπορείτε να λαμβάνετε τους τίτλους των ειδήσεων του Chiosnews και να τους ενσωματώνετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε ή στο προσωπικό σας weblog.

Τι είναι το RSS;
Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο (link) προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα.
 
Πως χρησιμοποιώ την υπηρεσία;
Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι:
  • Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregator)
  • Eνσωματώνοντας το RSS feed στο προσωπικό σας weblog

Τα προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων είναι αυτόνομες εφαρμογές οι οποίες ανακτούν και εμφανίζουν τα περιεχόμενα των RSS feeds που έχετε επιλέξει.

Ενας άλλος τρόπος χρήσης της υπηρεσίας είναι να ενσωματώσετε το περιεχόμενο του feed στο προσωπικό σας weblog (ή blog). Τα web logs είναι προσωπικές σελίδες που φτιαχνουν οι χρήστες και εμφανίζουν περιεχόμενο που ανανεώνεται με συχνούς ρυθμούς.

Ποια είναι η διεύθυνση που πρέπει να εισάγω στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων;
Η διεύθυνση που θα πρέπει να εισάγετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων είναι
http://www.chiosnews.com/rss/rss.asp Μπορείτε να την αντιγράψετε από εδώ ή να κάνετε δεξί κλικ και «αντιγραφή συντόμευσης» όπου βλέπετε το εικονίδιο

Αν διαχειρίζεστε κάποιο website και θέλετε να εμφανίζετε σε αυτό ζωντανά τους τίτλους του chiosnews επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregators)

Περισσότερα προγράμματα και πληροφορίες από το Open Directory

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΨαρά: Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με Αττική
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Δ.Σ. Νεολαίας Δήμου Χίου για Παγκόσμια ημέρα για το AIDS