Αρχική Νέα Τοπικά Νομάρχης προς ΥΕΝ για ρύθμιση θέματος ευφλέκτων υλικών

Νομάρχης προς ΥΕΝ για ρύθμιση θέματος ευφλέκτων υλικών

9


Το θέμα της φόρτωσης- εκφόρτωσης ευφλέκτων και επικίνδυνων υλικών στο Κεντρικό Λιμάνι της Χίου, θέτει για μια ακόμα φορά ο Νομάρχης Χίου στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Συγκεκριμένα με έγγραφο στις 28 Νοεμβρίου ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης θέτει το θέμα της ανάγκης για άμεση λύση στο ΓΓ του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Τζοάννο.
Ο κ. Λαμπρινούδης επισημαίνει ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις από τον περασμένο Μάϊο εντούτοις μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί απάντηση στο αίτημα να παρέμβει το ΥΕΝ “προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Χίο, ώστε να αναλάβουν τη μεταφορά αυτή από το Λιμένα των Μεστών”.
“Επίσης, συνεχίζεται στο έγγραφο, ζητούσαμε να διερευνηθεί από πλευράς ΥΕΝ η δυνατότητα επιδότησης του κόστους μεταφοράς εύφλεκτων υλικών για τα συνολικά 12 δρομολόγια που είναι απαραίτητα σε ετήσια βάση.
“Επειδή το καλοκαίρι που πέρασε δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα μιας και η εκφόρτωση εύφλεκτων υλικών γινόταν στο Λιμάνι της Χίου, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να δείτε άμεσα το θέμα δεχόμενου ότι η κατ’ εξαίρεση φορτοεκφόρτωση των εύφλεκτων υλικών από το Λιμάνι της Χίου δεν μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροRSS Feeds
Επόμενο άρθροΠρώτη μεταμόσχευση προσώπου από Γάλλους, του Τάσου Σαραντή