Αρχική Νέα Τοπικά Μεννής ή Κοτσακάς; – Ο τελευταίος λόγος στο ΠΑΣΟΚ

Μεννής ή Κοτσακάς; – Ο τελευταίος λόγος στο ΠΑΣΟΚ

7

 Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ο Δήμος Χίου μεταξύ των περιοχών όπου θα γίνει γκάλοπ ώστε το ΠΑΣΟΚ να κρίνει ποιος θα είναι αυτός που θα λάβει το χρίσμα για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει και από τις δύο πλευρές, δηλαδή το Δήμαρχο Μάρκο Μεννή και τον πρώην υπουργό Αντώνη Κοτσακά που συναντήθηκαν χθες στη Χαριλάου Τρικούπη με την υπεύθυνη για τα δημοτικά θέματα στη Χίο από την επιτροπή εκλογικού αγώνα Γιώτα Γαζή.
Μετά τη συνάντηση ζητήσαμε τόσο από τον κ. Μεννή όσο και από τον κ. Κοτσακά να μας κάνουν ένα σχόλιο, για να μας αναφέρουν καταρχήν και οι δύο ότι η συζήτηση διενεργήθηκε σε φιλικό κλίμα και κράτησε περίπου μία ώρα.
Ο Μάρκος Μεννής επισήμανε ότι το κόμμα θα τηρήσει όλες τις διαδικασίες. Θα προηγηθεί δηλαδή η Δημοτική Συνέλευση και μέχρι τέλος του μήνα πρόκειται να παρουσιαστεί ο απολογισμός του Δημάρχου. Επίσης θα υπάρξει η απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου για να ληφθεί τελικά η απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο.
“Μέχρι τέλος του Γενάρη πιστεύω ότι θα ανακοινωθούν τα ονόματα”, μας είπε ο κ. Μεννής δηλώνοντας ότι ικανοποιήθηκε από τη δήλωση του Αντώνη Κοτσακά ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ επιλέξει το Μάρκο Μεννή τότε ο ίδιος θα κάνει πίσω.
“Εγώ τους είπα ότι δε θέλω να δημιουργήσω τριβές και εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ”, μας είπε ο Αντώνης Κοτσακάς που πρότεινε να γίνει ένα γκάλοπ ως ΠΑΣΟΚ όπου θα καταγραφούν οι απόψεις.
Από την ώρα που η επιλογή δεν είναι ο νυν Δήμαρχος τότε ο ίδιος είναι ανοικτός και διατεθειμένος να είναι υποψήφιος, έχοντας τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και όχι να είναι μια στενή κομματική υποψηφιότητα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑναβολή εγκαινίων σε ιχθυόσκαλα και φράγμα Κόρης Γεφύρι
Επόμενο άρθροΕκδήλωση της ΚΝΕ για τα σχολεία