Αρχική Νέα Αθλητικά Εγκαινιάστηκε το “Σπίτι της σκοποβολής” στα Καμπόχωρα

Εγκαινιάστηκε το “Σπίτι της σκοποβολής” στα Καμπόχωρα

18

 
Το δικό τους στέκι θα έχουν πλέον οι φίλοι της σκοποβολής, όπου μέσω του Σκοπευτικού Ομίλου Χίου, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που εγκαινιάστηκαν την Κυριακή στην περιοχή της Φυρόλακκας.
Έργο με προϋπολογισμό 600.000 ΕΥΡΩ, είναι στην ουσία προίκα των Ολυμπιακών Αγώνων για το νομό μας, αφού χρηματοδοτήθηκε στο πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ 2004.
Για να φθάσουμε όμως στη μέρα των εγκαινίων χρειάστηκε να γίνει σκληρή δουλειά από τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Χίου και κύρια τους κ.κ. Κώστα Κόκκινο και Στέλιο Κερκετζέ, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του κ. Λουκά Κτιστάκη τον οποίο και ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Καμποχώρων Μανώλης Κράκαρης για την προσφορά του στον επιπλέον εξοπλισμό του Σκοπευτηρίου.
Όπως σημείωσε ο κ. Κράκαρης το σκοπευτήριο μπορεί να γίνει πόλος έλξης και ξεκούρασης ακόμη και για τους κυνηγούς της Χίου, την περίοδο που δεν έχει κυνήγι, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιείται ο χώρος και για την εκπαίδευση των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.
Παράλληλα δίπλα από το αναψυκτήριο θα φιλοξενηθούν τα γραφεία του Σκοπευτικού Ομίλου. Να σημειωθεί ότι με θερμά λόγια για το Σκοπευτικό Όμιλο Χίου μίλησε η αναπληρώτρια Ταμίας της Ομοσπονδίας Ελένη Κουλακτσή, που τόνισε ότι θα βοηθήσει σημαντικά για να αγαπηθεί περισσότερο το άθλημα στο νησί.
Κατά την τελετή ο Δήμαρχος Καμποχώρων πρόσφερε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Καμποχώρων τιμητική πλακέτα στο Νομάρχη Χίου Πολύδωρο Λαμπρινούδη “για την πολυετή προσφορά του στο Δήμο Καμποχώρων και στη θετική συμβολή του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, που ήταν άλλωστε αυτός που επί Δημαρχίας του εκπόνησε τη μελέτη για το έργο
Ευχαριστώντας ο κ. Λαμπρινούδης σημείωσε ότι εκτός του Σκοπευτηρίου, μελέτησαν και σχεδίασαν μια σειρά έργων -που και τώρα είναι σε εξέλιξη- που θα αναβαθμίσουν την περιοχή.
Να τονίσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Δημάρχου στον κ. Ταξίαρχο για την προσφορά της 96 ΑΔΤΕ στην κατασκευή του δρόμου προς το Σκοπευτήριο αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες και τα πρόσωπα που βοήθησαν από τη θέση τους στο να ενταχθεί το έργο και τελικά να ολοκληρωθεί

ΦΩΤΟ: ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜαραθώνιος ανάγνωσης ΙΛΙΑΔΑΣ από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΝομαρχιακή Επιτροπή:Η ωριμότητα έργων μας δίνει έδαφος στο ΠΕΠ!