Αρχική Νέα Τοπικά Εκδηλώσεις για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Καρδάμυλα

Εκδηλώσεις για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Καρδάμυλα

4

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από την κα Ελένη Μακρίδου τ. προϊσταμένη του τομέα ΣΕΠ στο ΥΠΕΠΘ τρεις ενημερώσεις στο σχολικό συγκρότημα των Καρδαμύλων:
Α. Μαθητών της Γ τάξης του Γυμνασίου Καρδαμύλων ,
Β. Μαθητών του Ενιαίου Λυκείου
Γ.Μαθητών του ΤΕΕ Καρδαμύλων .
Παράλληλα δε, ενημερώθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών από την ίδια σε διάλεξη που ακολούθησε στις 12μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Καρδαμύλων. Την διάλεξη της κας Μακρίδου προλόγισε ο Δήμαρχος Καρδαμύλων κος Ν. Μαρινάκης, ο διευθυντής της Δ/βάθμιας εκπαίδευσης Χίου κος Π. Καλογεράκης και ο υπεύθυνος του ΚΕΣΥΠ Χίου κος Φ. Μυλωνάς.
Ακολούθησε κέρασμα του Δήμου Καρδαμύλων ο οποίος κάλυψε όλα τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής της κας Μακρίδου παράλληλα δε τα έξοδα προσκλήσεων και εστίασης της ομάδας του ΣΕΠ. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Δήμος Καρδαμύλων έχει γίνει κατ΄ επανάληψη αρωγός του Σχολικού Επαγγελματικού και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό. Προσμένουμε δε την συνεχή συμπαράσταση του με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους μαθητές μας και μελλοντικούς εργαζόμενους και επαγγελματίες αυτού του τόπου .

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπίκαιρη ερώτηση Τσουρή στον Πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΠανεπιστήμιο Αιγαίου: Η Σχολή Επιστημών της Διοίκησης γιορτάζει τα 20 χρόνια της