Αρχική Νέα Τοπικά ΔΣ Καρδαμύλων- συζητούν το θέμα του βιολογικού καθαρισμού

ΔΣ Καρδαμύλων- συζητούν το θέμα του βιολογικού καθαρισμού

9

 
Στα Καρδάμυλα έχει κλείσει 15ετία που συζητούν το θέμα του βιολογικού καθαρισμού και παρόλο που επί Δημαρχίας Ποδιά έγινε το δίκτυο αποχέτευσης, εντούτοις το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.
Οι δημοτικές αρχές Μελιτζάνη δεν κατάφεραν να προχωρήσουν το έργο, αν και κύλησε το Β’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης που έριχνε βάρος σε τέτοιες υποδομές.
Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, που συνεδριάζει στις 6.00 το απόγευμα, η Δημοτική Αρχή Μαρινάκη είναι στην ευχάριστη θέση της εισήγησης για υποβολή της πρότασης σε πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις “εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων Καρδαμύλων”.
Όπως μας είπε ο Δήμαρχος Νίκος Μαρινάκης έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη βάση της οποίας προχωρούν, ενώ προχωρούν και οι βοηθητικές μελέτες για να έχουμε στη συνέχεια την οριστική μελέτη.
Το δημοτικό συμβούλιο έχει να εξετάσει στην ημερήσια διάταξη 32 συνολικά θέματα, ενώ θα αποφασίσει και για το πρακτικό των υποτροφιών του κληροδοτήματος Αφών Μαδιά, αφού εξαιτίας κακής πληροφόρησης μέλους του Δ.Σ. εδώ και αρκετό καιρό δνε έχει λήξει το ζήτημα των υποτροφιών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιστολή στον Πρωθυπουργό επέδωσαν οι υπάλληλοι του Υπουργείου Αιγαίου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου για το γεωπάρκο Κορακάρη