Αρχική Νέα Τοπικά Εντάξεις έργων Δήμων στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ

Εντάξεις έργων Δήμων στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ

8

 Με απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 9 παρ.1 του Ν.3274/04 του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α εντάσσονται στο 20% των οριζόντιων δράσεων του προγράμματος “Θησέας” και στα πλαίσια δράσεων που αφορούν στην προσυμβατική διαδικασία των συμπράξεων ΟΤΑ με ιδιώτες τα ακόλουθα 5 έργα Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου:


* “Αξιοποίηση – Εκμετάλλευση και Ιαματικών Πηγών Θερμά Κόλπου Γέρας, του Δήμου Μυτιλήνης”, με προϋπολογισμό 104.000 Ευρώ.


* “Αυτόνομο Υδροαιολικό Σύστημα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, του Δήμου Ερεσού – Αντίσσης” , με προϋπολογισμό 247.000 Ευρώ.


* “Διαδημοτική Συνεργασία με ιδιώτη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με την εκμετάλλευση αιολικού δυναμικού, των Δήμων Καρδαμύλων και Αμανής Χίου“, με προϋπολογισμό 50.000 Ευρώ.


* “Δημιουργία υπόγειου πολυώροφου χώρου στάθμευσης στην παλαιά λαχαναγορά και αναβάθμιση του χώρου, του Δήμου Χίου“, με προϋπολογισμό 74.000 Ευρώ.


* “Τουριστική Αξιοποίηση Δημοτικών Εκτάσεων στις περιοχές Μιστεγνά και Ν.Κυδωνίες, του Δήμου Λουτρόπολης Θερμής”, με προϋπολογισμό 168.000 Ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαι στο γάλα απαντάμε Χιώτικα!
Επόμενο άρθρο10 Δεκεμβρίου, Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Παγκόσμιος Μαραθώνιος Εκκλήσεων