Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΜΕ: συγκέντρωση την Τετάρτη στην αρχή της Απλωταριάς

ΠΑΜΕ: συγκέντρωση την Τετάρτη στην αρχή της Απλωταριάς

6

 
Κινητοποίηση διοργανώνει το πρωί της Τετάρτης το ΠΑΜΕ στις 10.00 το πρωί κάτω από το σύλλογο δασκάλων, στην είσοδο της Απλωταριάς . Καλώντας σε απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη τα στελέχη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στη Χίο Γιάννης Αμπαζής και Γιάννης Ζωφός σημείωσαν την βαρύνουσα πολιτική και συνδικαλιστική σημασία που έχει η συγκεκριμένη απεργία, διότι πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και αντίστασης απέναντι στις επιλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και της ΕΕ.
Σχολιάζοντας τα χειρότερα μέτρα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση τόνισε ότι αυτό που βγαίνει μέσα από τον προϋπολογισμό του 2006 είναι η συνέχιση της μονόπλευρης λιτότητας , της ανεργίας και της ακρίβειας.
Τονίζοντας δε ότι χειρότερο και από το νομοσχέδιο της Ο.Α. είναι αυτό για τις ΔΕΚΟ όπου στην ουσία θέλουν να προχωρήσουν άρση μονιμότητας και κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Από το στόχαστρο δεν έμεινε απέξω και η ηγεσία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά έθεσαν και θέμα πολιτικό όμως ΠΑΜΕ ζητώντας να πάρουν την ευθύνη.
Ο Γιάννης Ζωφός κατηγόρησε επίσης ως “εκδρομή” τη συμμετοχή στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και με έξοδα του ΕΚ.
“Έτσι δεν φτιάχνονται συνειδήσεις, δεν ανατρέπονται αυτές οι πολιτικές”, σημείωσε.
“Εμείς καλούμε όλους τους εργαζόμενους αν θέλουν να περιφρουρήσουν τα κεκτημένα δικαιώματα τους και να προχωρήσουν για παραπέρα κατακτήσεις πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από το ΠΑΜΕ στα ταξικά τους σωματεία για να ανατρέψουν αυτή την πολιτική στην πράξη.
Με κινητοποιήσεις τύπου ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ και ΕΚΛ αυτή η πολιτική δεν ανατρέπεται”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕστρωσε την ανατολική τάφρο Φρουρίου ο ΕΥΟΔΟΣ
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στην Αμανή για τη βοσκή