Αρχική Νέα Τοπικά ΕΣΗΕΠΗΝ: Τετράωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων

ΕΣΗΕΠΗΝ: Τετράωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων

10

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2005, κηρύσσει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, συμμετέχοντας, όπως και όλες οι δημοσιογραφικές Ενώσεις της χώρας και η Π.Ο.Ε.ΣΥ.. στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ..
Από την στάση εργασίας εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα κληθούν να καλύψουν τις κατά τόπους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Η γενικευμένη επίθεση σε βάρος των εργαζομένων, η διαφαινόμενη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, η συρρίκνωση του εισοδήματος μας, η προσπάθεια περιορισμού των κοινωνικό-ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, μαζί με τις επιμέρους προκλήσεις που στρέφονται κατά του δημοσιογραφικού κόσμου όλης της χώρας, απαιτούν εγρήγορση και ισχυρό αγωνιστικό φρόνημα από όλους τους συναδέλφους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων καλεί όλους τους συναδέλφους μαζικά να συμμετάσχουν στην στάση εργασίας και να στείλουν με τον τρόπο αυτό ένα ηχηρό μήνυμα προς τις δυνάμεις εκείνες που αντιστρατεύονται τα δικαιώματα μας, μεθοδεύουν την αναίρεση βασικών κατακτήσεων μας και επιδιώκουν να περιορίσουν τις δημοσιογραφικές ελευθερίες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕστρωσε την ανατολική τάφρο Φρουρίου ο ΕΥΟΔΟΣ
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στην Αμανή για τη βοσκή