Αρχική Νέα Τοπικά Πρόταση υποψηφιότητας Στ. Σάτρα στη Δημοτική Συνέλευση Θυμιανών του ΠΑΣΟΚ

Πρόταση υποψηφιότητας Στ. Σάτρα στη Δημοτική Συνέλευση Θυμιανών του ΠΑΣΟΚ

20


 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πρώτη Συνέλευση στα Θυμιανά για τις δημοτικές εκλογές. Η Δημοτική Συνέλευση που την παρακολούθησαν περίπου 60 άτομα είχε δύο σημαντικά στοιχεία.
Καταρχήν ο Σταμάτης Σάτρας ευθέως ζήτησε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, κάνοντας παράλληλα τοποθέτηση με τις πρώτες προγραμματικές θέσεις με μόνη δέσμευση ότι θα αξιοποιήσει σε θέση μάχης  όλα τα στελέχη και από την αντιπολίτευση.
Παρών στη συνεδρίαση και ο Γιάννης Παντελάρας ο οποίος διαχώρισε τη στάση του, λέγοντας ότι δεν θέλει ούτε χρίσμα, ούτε στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο να τον ψηφίσουν ορισμένοι από αυτούς.
Η τοποθέτηση του νυν Δημάρχου ότι είναι έτοιμος και πως έχει ηθικούς και ανέντιμους συνεργάτες, προκάλεσε και τη διαμαρτυρία αρκετών από τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση και παρουσία των στελεχών της Συντονιστικής Επιτροπής κ.κ. Κλεισσά, Μένεγα, Μερούση και Αλοίμονου.
Πάντως ο Σταμάτης Σάτρας πέταξε το γάντι και ζήτησε να εφαρμοστεί ο κώδικας δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την περίπτωση των στελεχών που πάνε αντίθετα στις κομματικές αποφάσεις.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕστρωσε την ανατολική τάφρο Φρουρίου ο ΕΥΟΔΟΣ
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στην Αμανή για τη βοσκή