Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΣΠΑΙΤΕ

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΣΠΑΙΤΕ

11

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
 
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι μετά την ολοκλήρωση της Αξιολόγησης των αιτήσεων των Υποψηφίων για εισαγωγή στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και των ενστάσεών τους, η Διοικούσα Επιτροπή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., διορισμένη από την Υπουργό Εθνικής Παιδείας, αποφάσισε την εισαγωγή χωρίς πρόβλεψη νόμου, χωρίς εφαρμογή του Κανονισμού Αξιολόγησης Υποψηφίων, χωρίς αξιολόγηση προσόντων, χωρίς κριτήρια επιλογής κατ’ αρχήν έξι σπουδαστών, στη συνέχεια ακόμη δύο, και δεν ξέρουμε πόσων άλλων ακόμη… χωρίς μερικοί από αυτούς να είναι υποψήφιοι, ενώ άλλοι ήδη από την διαδικασία Αξιολόγησης να έχουν χαρακτηριστεί ως ΜΗ εισαγόμενοι!!!!
Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικού Προσωπικού της  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θεωρεί ότι αυτή η διαδικασία προσβάλλει άμεσα το κύρος του ιδρύματος στα μάτια των χιλιάδων υποψηφίων που κρίθηκαν μη εισαγόμενοι μερικές φορές για τυπικούς και μόνον λόγους στο όνομα της αξιοκρατίας, η οποία βάναυσα κακοποιείται.
Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικού Προσωπικού της  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. καταδικάζει την παραπάνω ενέργεια και ζητά από την Υπουργό Παιδείας τη διερεύνηση του θέματος και τον άμεσο καταλογισμό ευθυνών.
Αξίζει επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εκλέξει όργανα και να αυτοδιοικηθεί (23 τακτικά μέλη Ε.Π.) και ότι η διορισμένη Διοικούσα Επιτροπή δεν έχει κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟδηγίες Κτηνιατρικής Υπηρεσίας για τις αγορές των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΣυνδικαλιστική παρέμβαση για τις κλήσεις την ημέρα της απεργίας