Αρχική Νέα Τοπικά Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της υπεύθυνης Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Ελενας Χουσνή

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της υπεύθυνης Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Ελενας Χουσνή

6


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Τους τελευταίους είκοσι μήνες είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε ένα επίπεδο ειλικρινές και εποικοδομητικό. Αυτή η ευκαιρία μου έδωσε την δυνατότητα να αποκομίσω πολλαπλά οφέλη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσωπικοί, ευτυχείς, λόγοι μου επιβάλλουν να πάψω να εργάζομαι στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.
Θα ήθελα, λοιπόν, στα πλαίσια της άτυπης αυτής επικοινωνίας μας να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία σας στο διάστημα που είχα την ευθύνη του Γραφείου Τύπου. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη, έστω και αναδρομικά, για τυχόν λάθη ή παραλείψεις μου. Ή επαγγελματική στάση όλων σας υπήρξε για μένα σημαντική βοήθεια στο να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης.
Σύντομα θα σας ανακοινωθεί και επισήμως ο αντικαταστάτης μου στο Γραφείο Τύπου στο οποίο εγώ θα βρίσκομαι έως και τις 20 Δεκεμβρίου. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία σας και να ευχηθώ στον καθέναν σας προσωπικά υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Εύχομαι επίσης Καλές Γιορτές και το 2006 να αποτελέσει για όλους σας σταθμό προσωπικών αλλά και επαγγελματικών επιτυχιών.

Με εκτίμηση
Έλενα Χουσνή

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟδηγίες Κτηνιατρικής Υπηρεσίας για τις αγορές των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΣυνδικαλιστική παρέμβαση για τις κλήσεις την ημέρα της απεργίας