Αρχική Νέα Τοπικά Αίτημα Νομαρχίας για αύξηση του κονδυλίου σίτισης των κρατούμενων προσφύγων

Αίτημα Νομαρχίας για αύξηση του κονδυλίου σίτισης των κρατούμενων προσφύγων

8


Την αύξηση του κονδυλίου για τη σίτιση των προσφύγων που κρατούνται στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής στο Μερσινίδι, ζητά με έγγραφό του, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας από το υπουργείο Εσωτερικών.

Στο έγγραφο επισημαίνονται τα εξής:

“1.Σας γνωρίζουμε ότι από τον Μάϊο του έτους 2004, η ημερήσια κατ’άτομο δαπάνη τροφοδοσίας προσώπων που τελούν σε νόμιμο περιορισμό, ανέρχεται στο ποσό των έξι (6,00) ευρώ πλέον ΦΠΑ 6%. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου διαθέτει το ποσό αυτό για την τροφοδοσία των λαθρομεταναστών που διαβιούν στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής του νομού μας.
2. Για την καλύτερη σίτιση των λαθρομεταναστών από πλευράς ποσότητας και ποιότητας , το παραπάνω ποσό δεν επαρκεί με το δεδομένο ότι οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί.
3. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου φρονεί ότι η αύξηση της ημερήσιας κατ’ άτομο δαπάνης σε οκτώ (8,00) ευρώ ,πλέον ΦΠΑ θα επιλύσει το πρόβλημα και η παρεχομένη σίτιση θα είναι επαρκής .
4. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠολυετές ταξίδι με προορισμό τον Ποσειδώνα, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη έκθεση από τη Μονάδα Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες