Αρχική Νέα Τοπικά Νέα λυόμενα σπιτάκια για το Μερσινίδι ζητά η Νομαρχία από ΥΠΕΧΩΔΕ

Νέα λυόμενα σπιτάκια για το Μερσινίδι ζητά η Νομαρχία από ΥΠΕΧΩΔΕ

8


 Με έγγραφο προς το ΥΠΕΧΩΔΕ το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας ζητά να διατεθούν επιπλέον λυόενοι οικίσκοι για την καλύτερη στέγαση των προσφύγων που κρατούνται στο Κέντρο Υποδοχής και που σήμερα διαθέτει 10 οικίσκους.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του τμήματος ΠΣΕΑ Ηλίας Τσάκαλος στο έγγραφό του επισημαίνει ότι για την καλυτέρευση των συνθηκών, από πλευράς διαβίωσης των λαθρομεταναστών, απαιτούνται :
α. Η διάθεση ενός (1) λυόμενου οικίσκου, διαστάσεων 3Χ14 μέτρων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εστίασης και παράθεσης του συσσιτίου .
β. Η διάθεση ενός λυόμενου οικίσκου, διαστάσεων 7Χ4 μέτρων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος διαμονής της αστυνομικής φρουράς , με το δεδομένο ότι το ήδη υπάρχον δεν πληρεί τους όρους ασφαλείας. Ο μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμενος από την αστυνομική φρουρά οικίσκος, θα χρησιμοποιηθεί , μετά την παραλαβή του νέου , ως χώρος των δικηγόρων .

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠολυετές ταξίδι με προορισμό τον Ποσειδώνα, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη έκθεση από τη Μονάδα Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες