Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Νομαρχίας προς ΝΔ και Γαϊσίδη για αγιασμό φράγματος Κατράρη

Απάντηση Νομαρχίας προς ΝΔ και Γαϊσίδη για αγιασμό φράγματος Κατράρη

5

 Το διπλό πρόσωπο του Ιανού φανερώνει με τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της η ΝΟΔΕ Χίου της Ν. Δ. και ο επικεφαλής του συνδυασμού <<Παρόν και Μέλλον>> καθώς ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κοινό μυστικό αποτελεί ότι καθήκοντα Γραφείου Τύπου στην οργάνωση της Ν. Δ. εκτελεί ο κ. Γ. Γαϊσίδης .
Χωρίς αιδώ, ο άλλοτε υπερασπιστής της ακηδεμόνευτης και ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης με το δεύτερο <<κρυφό>> ρόλο του, επιχειρεί να εμπλέξει τους κομματικούς μηχανισμούς στα χωράφια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, στοιχείο που θεωρεί ότι τον εξυπηρετεί.
Επί του προκειμένου, της τελετής του αγιασμού του Φράγματος Κατράρη, απαντούμε στον κ. Γαϊσίδη και τη ΝΟΔΕ.
Τι έχει αλλάξει από τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο συνδυασμός <<Παρόν και Μέλλον>> όντας στην εξουσία, διατυμπάνιζε παντού και έκανε σημαία του το αίτημα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της εκτέλεσης των έργων και των μελετών ; Σήμερα που ο συνδυασμός κατετάγη στην αντιπολίτευση και η Ν. Δ. έγινε κυβέρνηση αντιστράφηκαν οι όροι;
Απαξιούμε το ρόλο της Νομαρχίας ;
Η δική μας θέση είναι πολλαπλά κατατεθειμένη και εφαρμόζεται κατά γράμμα. Τα έργα σε επίπεδο νομού εκτελούνται και σχεδιάζονται από τους Δήμους και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Ακόμα κι εκείνα που κακώς έχουν άλλον φορέα εκτέλεσης δέχονται της αρωγής των Υπηρεσιών μας και της μόνιμης επίβλεψης μας με διάθεση υποστηρικτική των διαδικασιών ολοκλήρωσης τους. Κανένας δεν δικαιούται να στερήσει αυτό το ρόλο στη Νομαρχία και αργότερα να κύπτετε ότι προασπίζει το θεσμικό ρόλο της.
Η πολιτεία διασφαλίζει πιστώσεις από σειρά οικονομικών προγραμματών κι εμείς οφείλουμε για αυτό να την επικροτούμε ή να την επικρίνουμε ανάλογα, όπως και πράττουμε.
Αν κ. Γαϊσίδης και η συρόμενη πίσω από τις απόψεις του ΝΟΔΕ έχουν διαφορετική αντίληψη , ας την καταθέσουν ευθαρσώς και ας πάψουν να ακροβατούν.


Από το Γραφείο Τύπου
της Ν. Α. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠολυετές ταξίδι με προορισμό τον Ποσειδώνα, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη έκθεση από τη Μονάδα Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες