Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Χορηγία HELLENIC SEAWAYS στο Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου

Χορηγία HELLENIC SEAWAYS στο Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου

10

 H Hellenic Seaways είναι ο κύριος χορηγός της ετήσιας εκπαιδευτικής επίσκεψης-ενημέρωσης των τελειόφοιτων φοιτητών του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ναυτιλία,  τις μεταφορές και το εμπόριο και εδρεύουν στην Αθηνά και στον Πειραιά.
Οι φοιτητές του Τμήματος, που εδρεύει στην Χίο θα επισκεφθούν την περίοδο 12 έως 16 Δεκέμβρη σειρά εταιριών με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και γνώση των δραστηριοτήτων και λειτουργιών των εταιριών αυτών, καθώς και την αρτιότερη ενημέρωση τους για το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον εντός του οποίου δραστηριοποιούνται οι εταιρίες. 
Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών ευχαριστεί με την Hellenic Seaways για την ευγενή της χορηγία, καθώς και τις εταιρίες Allied Shipbroking, Naftotrade, Masters’ Shipping, και Αττικές Διαδρομές Α.Ε. για την ενεργή υποστήριξη στο πρόγραμμα.
Το Τμήμα ευχαριστεί επίσης και όλους όσους και όσες συμμετέχουν και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση της δραστηριότητας αυτής και στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των φοιτητών του Τμήματος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠιστώσεις έργων από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη γιορτή από την Tsakos Shipping