Αρχική Νέα Τοπικά Επιτέλους υπογραφές για την ανταλλαγή οικοπέδων Νοσοκομείου- Στρατού

Επιτέλους υπογραφές για την ανταλλαγή οικοπέδων Νοσοκομείου- Στρατού

9


Τα μικροπροβλήματα δεν εμπόδισαν τελικά χθες να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανταλλαγής οικοπέδων μεταξύ του Νοσοκομείου και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και να ξεπεραστεί ένα μεγάλο εμπόδιο για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου.
Στο συμβολαιογραφείο της Ρούλας Καζά ο Διοικητής του Σκυλίτσειου Μενέλαος Γεωργαντέλης ως εξουσιοδοτούμενος από πλευράς ΔΥΠΕ, μαζί με την υποδιοικήτρια Στ.Μικέδη, και ο αξιωματικός του στρατού κ. Πολυζώης εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προχώρησαν στην υπογραφή των συμβολαίων.
Μοναδικός όρος του νοσοκομείου να χρησιμοποιηθεί το οικόπεδο στο Γκιάλα για Δικαστικό Μέγαρο. Επίσης η ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική αναλαμβάνει να φτιάξει το θάλαμο του νεκροτομείου, ενώ δεν ζητήθηκε να τεθεί στους όρους η δέσμευση του Δικηγορικού Συλλόγου για καταβολή 10.000 ΕΥΡΩ.
Τώρα πλέον το μπαλάκι είναι στο υπουργείο Δικαιοσύνης που οφείλει να προχωρήσει το έργο για το οποίο ο Φίλιππος Πετσάλνικος ως υπουργός Δικαιοσύνης και η Ελπίδα Τσουρή ως υφυπουργός Υγείας είχαν δεσμευτεί το καλοκαίρι του 2002 και μόλις σήμερα έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής οικοπέδων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμιο: αιτήσεις υποψηφίων για διδακτορικό πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΑγιασμός σήμερα στην Ιχθυόσκαλα