Αρχική Νέα Τοπικά Απλήρωτοι παραμονή Χριστουγέννων στην ΤΕΔΒ…

Απλήρωτοι παραμονή Χριστουγέννων στην ΤΕΔΒ…

6

 
Σε ζοφερή κατάσταση βρίσκονται οι 30 εργαζόμενοι στην “Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου” (ΤΕΔΒ), αφού παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής του σημερινού Δήμου Ομηρούπολης όπου υπάγονται, παραμένουν απλήρωτοι δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα για δεδουλευμένα 8 μηνών.

Μάλιστα σήμερα το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από το Δημαρχείο, αποφασισμένοι για όλα αν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της πληρωμής τους.
Οι εργαζόμενοι που προχώρησαν και σε επίσχεση εργασίας, έκαναν πίσω αποδεχόμενοι τη δέσμευση του Δημάρχου Ομηρούπολης Δημήτρη Παπαληού σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Χίου ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα από την ώρα που θα φτάσουν τα χρήματα που λαμβάνουν οι Δήμοι για τα έργα (ΣΑΤΑ).
Παρόλο όμως που η δόση της ΣΑΤΑ πέρασε στο ταμείο του Δήμου, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία λόγω των προσεκτικών ελέγχων που γίνονται πληρωμής των έργων που έχει εκτελέσει η ΤΕΔΒ.
Μετά και τη χθεσινή άκαρπη μέρα, το σωματείο εργαζομένων εξέδωσε την ακόλουθη λιτή ανακοίνωση, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, ακόμα και σε κατάληψη του Δημαρχείου.
“Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2005, ώρα 3.00 μ.μ.. Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Οι 30 εργαζόμενοι της Τεχνικής Εταιρείας παραμένουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ της Δημοτικής Αρχής Ομηρούπολης.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για οκτώ μήνες τώρα.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απαξιωμένοι όπως και η εταιρεία…”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρέμειναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ…
Επόμενο άρθροΑπλήρωτοι αλλά περήφανοι οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ