Αρχική Πολιτισμός Καλλιτέχνες σε Δράση: Έκθεση Χειροποίητης Κάρτας στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ

Καλλιτέχνες σε Δράση: Έκθεση Χειροποίητης Κάρτας στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ

21

 

Οι “Καλλιτέχνες σε Δράση” δημιουργούν ευχετήριες κάρτες για τις γιορτινές μέρες και τις εκθέτουν στον πρώτο όροφο του Βιβλιοπωλείου ΠΑΠΥΡΟΣ για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σε μια πρωτότυπη και επίκαιρη έκθεση.

Κάθε κάρτα, φτιαγμένη με μεράκι, αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης. Συνδυάζοντας ποικιλία υλικών και χρωμάτων, οι “Καλλιτέχνες σε Δράση” δημιούργησαν μοναδικές χειροποίητες κάρτες, που θα αποτελέσουν μια διαφορετική πρόταση είτε για τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας, είτε για την έκφραση ευχών στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 


Οι Καλλιτέχνες σε Δράση που συμμετέχουν στην Έκθεση Χειροποίητης Κάρτας “Δια Χειρός…” στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ είναι οι: Αγγελική Νικήτα, Μαρία Μπριλή, Αλεξάνδρα Γλύκα, Δέσποινα Καλαγκιά, Καλλιόπη Κοσμά, Ερυφύλη Καρύδα, Εμμανουέλα Λιτσάκη, Χρυσούλα Μιχοπούλου, Ειρήνη Σεζένια, Κατερίνα Στογιάννου, Αγγελική Μουζήθρα.


Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και μπορεί κανείς να την επισκέπτεται κατά τις ώρες λειτουργίας του Βιβλιοπωλείου ΠΑΠΥΡΟΣ.


 

Διαφήμιση