Αρχική Απόψεις Aρθρα Αγαπητό Chiosnews…

Αγαπητό Chiosnews…

11

Αγαπητό Chiosnews,


Μαθαίνω ότι ο Δήμαρχος σας έχει πάει τέτοιες χρονιάρες μέρες στη Λίμνη Πλαστήρα για να δει ένα ταχυδιυλιστήριο στην περιοχή.


Ειλικρινώς συγκινήθηκα… Γνωρίζετε ότι τέτοια εποχή η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί έναν από τους διασημότερους Χριστουγεννιάτικους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και όμως ο Δήμαρχος αντί να κάνει τις διακοπές του πάει για να δει το ταχυδιυλιστήριο.


Επειδή ξέρω τι πονηροί που είστε σπεύδω να σας ενημερώσω ότι πήγε με το 4Χ4 τζιπ του Δήμου… άρα πήγε για δουλειά. Δεν μου περνά από το μυαλό να πήγε για αναψυχή και να πήρε υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Απλά λόγω των ημερών πήρε μαζί του και μέλη της οικογενείας του, να μην κάνουν χώρια γιορτές λόγω του ταχυδιηλιστηρίου.Επ΄ευκαιρίας θα ήθελα να σας πω, ότι δεν ξέρετε πόσο μπροστά από εσάς είναι οι Ελβετοί. Είμαι βέβαιος ότι οι Δήμοι του Gstaad και του St. Moritz στην Ελβετία έχουν πολλά να διδάξουν τον Δήμαρχο αν αποφασίσει να τους επισκεφτεί… Όχι φέτος βέβαια… απλά ρίχνω ιδέες για τα επόμενα Χριστούγεννα.Καλά Χριστούγεννα σε όλους,


“Χίος, ο Απέξω”Ο “Χίος, ο Απέξω” είναι ειδικός συνεργάτης του Chiosnews και γράφει περιστασιακώς σχολιάζοντας γεγονότα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Βλέπει τα πράγματα με την ματιά αυτού που βρίσκεται εκτός Χίου ή εκτός “κόλπων” και ευθύνη για τα σχόλια του φέρει η ιδιοκτησία του Chiosnews.


Ο “Χίος, ο Απέξω” δέχεται email σας στην διεύθυνση xiosoapekso@chiosnews.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτις δημοσκοπήσεις του Chiosnews «ψηφίζουν» μόνο οι αναγνώστες!
Επόμενο άρθροΕκλεψε την παράσταση το διαμαρτυρόμενο δεντράκι!