Αρχική Νέα Τοπικά Ευχές και δώρα σε φυλάκια από το ΓΓ της Περιφέρειας Σ. Τσίφτη

Ευχές και δώρα σε φυλάκια από το ΓΓ της Περιφέρειας Σ. Τσίφτη

15

 Ευχές και  δώρα, για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αντάλλαξε την προπαραμονή των Χριστουγέννων το πρωί στο γραφείο του, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Σέργιος Τσίφτης, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου της ΕΛ.ΛΑΣ , Ταξίαρχο Ευστάθιο Γκαγκαρέλλη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου κ.  Γιώργο Τσαϊρίδη καθώς και  με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορέων της Λέσβου,  ενώ η Στρατιωτική Μπάντα της 98 ΑΔΤΕ μετέφερε το εορταστικό κλίμα των ημερών ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.
Ακολούθως στις 11.30 το πρωί ο κ. Τσίφτης, επισκέφθηκε το Φυλάκιο Κουτσουκίδη, συνοδευόμενος από το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Στρατηγό Ηλία Παρδάλα, όπου αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες και τους προσέφερε δώρα, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του, ο κ. Τσίφτης, σε δηλώσεις του, εξήρε το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας της 98 ΑΔΤΕ και επεσήμανε την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στις τοπικές μας κοινωνίες.
Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, μαζί με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, κ. Αριστείδη Χατζηκομνηνό, παρακολούθησαν στο χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και άκουσαν τα κάλαντα από την Παιδική Χορωδία της ΔΕΠΤΑΜ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκλεψε την παράσταση το διαμαρτυρόμενο δεντράκι!
Επόμενο άρθροΠελινναίο: έκθεση φωτογραφίας Αθήνα- Χαλέπι με το τρένο