Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ δεν είναι ζητιάνοι

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ δεν είναι ζητιάνοι

6


 Η “Αγωνιστική Πρωτοβουλία” καταγγέλλει για πολλοστή φορά την ανάλγητη δημοτική αρχή η οποία συνεπής στον εμπαιγμό και στην κοροϊδία προς τους εργαζόμενους της Τεχνικής Εταιρείας τους άφησε απλήρωτους, ο δε δήμαρχος με τις βαρύγδουπες δηλώσεις του και δεσμεύσεις του, έφυγε για ταξιδάκι αναψυχής στην Αμερική.
Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους είναι ο αγώνας γι αυτό και η παράταξή μας θα τους συμπαρασταθεί σε όποια μορφή και αν επιλέξουν.
Εδώ που φτάσανε τα πράγματα δε χωράνε μεσοβέζικες λύσεις που αποπροσανατολίζουν.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ζητιάνοι, απαιτούν τα δεδουλευμένα που με ευθύνη της δημοτικής αρχής τους στερούνται.
Απαιτούμε να πληρωθούν άμεσα απο τους ανευθυνοϋπέυθυνους εναπομείναντες δημοτικούς άρχοντες με αποδέσμευση κονδυλίων από κωδικούς αλλά και από τις αντιμισθίες των δύο αντιδημάρχων, του προέδρου του ΔΣ και από επικείμενα ταξιδάκια τους.
Επαναφέρουμε την πρότασή μας οι εναπομείναντες εργάτες να περάσουν στον οργανισμό του δήμου από τη στιγμή που καλύπτουν παγιες και διαρκείς ανάγκες και να σταματήσει άμεσα η ομηρία των ίδιων και των οικογενειών τους.
Το μέλλον των δημοτικών εταιρειών στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχει κριθεί ασύμφορο λόγω
των επιλογών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πράγμα που φαίνεται στο νέο κώδικα, αλλά και λόγω της εσκεμμένης πολιτικής ανίκανων δημοτικών αρχών όπως της σημερινής που με θράσος θέλει να διεκδικήσει και άλλη τετραετία.
Τη λύση θα δώσουν οι αγώνες των εργαζομένων και κανείς άλλος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκλεψε την παράσταση το διαμαρτυρόμενο δεντράκι!
Επόμενο άρθροΠελινναίο: έκθεση φωτογραφίας Αθήνα- Χαλέπι με το τρένο