Αρχική Νέα Τοπικά Πρωϊνό “ραντεβού” στο Δημαρχείο για τους εργαζόμενους στην ΤΕΔΒ

Πρωϊνό “ραντεβού” στο Δημαρχείο για τους εργαζόμενους στην ΤΕΔΒ

16

 

Απλήρωτοι επί 8 μήνες βρίσκονται οι 30 εργαζόμενοι στην “Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου” του Δήμου Ομηρούπολης και σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν σε νέα κινητοποίηση στο Δημαρχείο.
Την περασμένη Παρασκευή, τελευταία εργάσιμη ημέρα πριν τα Χριστούγεννα, δεν έγινε κατορθωτό να βρεθεί λύση και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αφού σύμφωνα με το λογιστήριο του Δήμου δεν τους παραδόθηκαν τιμολόγια εργασιών ώστε να πληρώσουν την Τεχνική Εταιρεία που λειτουργεί με τη μορφή Α.Ε. από τα κονδύλια των έργων.
Βέβαια στις αρχές του Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ομηρούπολης Δημήτρης Παπαληός είχε συμφωνήσει με το σωματείο των εργαζομένων, παρουσία και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου ότι μέχρι το τέλος του χρόνου οι εργαζόμενοι θα είχαν ξεπληρωθεί.
Τώρα όμως μπροστά στο αδιέξοδο που παρουσιάζει η οικονομική υπηρεσία του Δήμου, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δεν μπορούν να ζητήσουν από το Δήμαρχο να τηρήσει την υπόσχεσή του αφού ο τελευταίος βρίσκεται οικογενειακώς στις ΗΠΑ για ολιγοήμερες διακοπές.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εργαζομένων που με πανό που κρέμασαν στον περίβολο του Δημαρχείου θυμίζουν ότι οι ίδιοι είναι απλήρωτοι…

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκλεψε την παράσταση το διαμαρτυρόμενο δεντράκι!
Επόμενο άρθροΠελινναίο: έκθεση φωτογραφίας Αθήνα- Χαλέπι με το τρένο