Αρχική Νέα Τοπικά Αντιπλημμυρική μελέτη για Λήμνο Καρδαμύλων

Αντιπλημμυρική μελέτη για Λήμνο Καρδαμύλων

9

 Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο το θέμα της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Νομαρχίας και ΕΝΑ Χίου για την εκπόνηση μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής Λήμνου Καρδαμύλων.
Η αντιπολίτευση σημείωσε ότι κατά την άποψή της η ΕΝΑ δεν μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, βάση του νόμου. Σημείωσε όμως ότι δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή, δεν γνωρίζει όμως αν αυτό το πράξει το παράρτημα του ΤΕΕ διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των μελών του.
Στην παρατήρηση του νομαρχιακού συμβούλου Τάσου Ποδιά μήπως καθυστερήσει η ολοκλήρωση της μελέτης από τυχόν ενστάσεις, ο αντινομάρχης Παναγιώτης Καμίτσης ζήτησε τη γνωμοδότηση της υπηρεσίας.
Επενέβη όμως δυναμικά ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης τονίζοντας ότι ήδη έχουν εξετάσει το ζήτημα για να δώσουν νόμιμη λύση.  Μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Ποδιά τον ρώτησε αν πιστεύει πως θα προχωρούσαν σε κάτι που δεν θα ήταν εντός νομιμότητας.
Να σημειώσουμε ότι στο συμβούλιο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Νικόλας Μαρινάκης που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση από τη Νομαρχία, ενός βασικού αιτήματος του Δήμου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρωϊνό “ραντεβού” στο Δημαρχείο για τους εργαζόμενους στην ΤΕΔΒ
Επόμενο άρθρο«Ψηφίστε» για τα πρόσωπα και τα γεγονότα της χρονιάς