Αρχική Νέα Οικονομία Πρόγραμμα ενίσχυσης των επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

Πρόγραμμα ενίσχυσης των επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

12

 Απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων εκδόθηκε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς ενίσχυσης: Μέτρο 1.1 του ΕΠΑΑ-ΑΥ 2000-2006 “Ενίσχυση των επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις” (Σχέδια Βελτίωσης).
Η προκήρυξη αφορά επενδύσεις κύρια στην Κτηνοτροφία (πάνω απο 50% των επενδύσεων του Σχεδίου Βελτίωσης να αφορά την ζωική παραγωγή).
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τις προβλεπόμενες απο την ΚΥΑ 637/05 προυποθέσεις να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικό φάκελο υποψηφιότητας ( σε δύο αντίγραφα) στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α Χίου απο 15-12-2005 έως 28-2-2006. Δικαιούχοι μπορεί να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα κάτοχοι γεωργικών εκμεταλλεύσεων που διαθέτουν επαρκή επαγγελματική ικανότητα.Τα ποσοστά ενίσχυσης, με την μορφή επιδότησης κεφαλαίου ανέρχονται σε 75% για τους Νέους Γεωργούς και 65% για τα λοιπά πρόσωπα.
Πληροφορίες και λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος, παρέχονται απο το αρμόδιο Γραφείο Σχεδίων Βελτίωσης της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Χίου. Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης έχει αποσταλεί κια σε όλους τους Δήμους του Νομού μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα 10 κορυφαία επιστημονικά επιτεύγματα του 2005, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΠόλο: ήττα ΝΟΧ από Ολυμπιακό